14.02.2013

Sodoma og Gomorra i Notre Dame.

Fra Ivarfjeld.com/
14. februar 2013.

Ni kvinder fra den Ukrainske gruppe, Femen, blottede deres bryst og råbte »Paven er ikke mere.»

Deres fest fulgte efter Pave Benedict XVI’s chokerende bekendtgørelse, at han agter at træde tilbage den 28. februar. En gruppe feminister strippede i Paris' katedral, Notre Dame, mandag for at "fejre" Pave Benedict XVI’s chokerende bekendtgørelse om hans tilbagetræden.

Omkring ni kvinder, der var med den Ukrainske gruppe, Femen, blottede deres bryster på dette ikoniske sted, mens de ringede med katedralens enorme kirkeklokker og råbte: "Paven er ikke mere."

Source: nydailynews.com

Kommentar:

Du skal være temmelig tungnem, hvis du ikke forstår, at snavs og perversioner er ved at blive udøst på Globalt plan.

Mennesker, der er slaver af synden, vil gå fra slemt til værre. For enden af vejen står de overfor en hård dom, og vil blive straffet med evig adskillelse fra Gud. Det sted, hvor de skal tilbringe evigheden, kaldes helvede. Det er et hedt sted, uden ende på pine, lidelser og smerter.

Hvorfor skal folk stå overfor dommen?

Vore sjæle tilhører Gud, vor Fader, Skaberen. Vore sjæle vender tilbage til Ham. Ingen synd kan overleve i Den hellige Guds Rige. Kun de, der er renset ved Guds Lams blod, kan komme ind i Himlens Rige.

Jesus Messias er fuld af barmhjertighed mod alle, der indrømmer, at de er syndere, beder om tilgivelse og overgiver deres liv til Ham.

Han elskede alle mennesker, da vi stadig var syndere. Han døde, betalte for vore synder på korset og genopstod fra graven.

Jesus lever. Tag imod Herren, før det er for sent. Romerriget faldt, fordi folk accepterede orgier, sodomi og seksuel perversion. Således skal også vor generation udsættes for de sidste barbarer, og forbliver tavse.

Luk 17:28-30:
”Eller som i Lots dage: De spiste og drak, købte og solgte, plantede og byggede; men den dag, da Lot forlod Sodoma, regnede ild og svovl ned fra himlen og udslettede dem alle. På samme måde skal det være den dag, da Menneskesønnen åbenbares.”

Jesus Messias talte om, at de sidste dage bliver ligesom dagene i Sodoma og Gomorra. Se blot på disse billeder fra Notre Dame i Paris, og du vil se denne profeti blive opfyldt.